Smak & Hållbarhetsgaranti på allt som går att äta - Fri Frakt över 599kr

Köpvillkor

Dessa villkor (”Villkoren”) gäller mellan Djursaker Sverige AB org.nr. 559358-5812 (”MyPetFriend.se”, ”vi”, ”vår” och ”oss”) och den som gör en beställning av varor eller tjänster från MyPetFriend.se.  

Uppdatering gjord: 2024-01-01

AVTAL & BESTÄLLNING

När du har slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till dig via e-post. När orderbekräftelsen skickas ingår du och MyPetFriend.se ett avtal om köp. Vi uppmanar dig att spara orderbekräftelsen för eventuella kontakter med vår Kundservice.

Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning, exempelvis om du har angivit felaktiga uppgifter eller beställningen inte går att uppfylla på grund av slutförsäljning.
 

PRISER OCH BETALNING

Varje MyPetFriend.se vara anges med pris i svenska kronor inklusive moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat. 

Minsta beställningsvärde är 199 kr (exklusive fraktkostnad). 
Betalningsvillkor finns angiven i Kassan beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i Kassan beroende av valt fraktsätt. Totalpris för beställningen visas även innan du slutför beställningen samt i orderbekräftelsen.

MyPetFriend.se strävar efter att vår webbplats i största möjliga mån ska innehålla korrekt information. Vi reserverar oss dock för att webbplatsen kan innehålla skrivfel och felaktiga priser och vi är inte bundna av priser som du insåg eller borde ha insett var felaktiga. Om ett felaktigt pris har angetts för en beställd produkt, kommer vi att meddela dig och invänta eventuellt godkännande av det korrigerade priset innan beställningen anses godkänd. 
 

GARANTIER OCH SERVICE

Mypetfriend.se följer Konsumentköplagens regler och tillämpningsområden.

Om en vara under garantitiden går sönder på grund av tillverknings- eller materialfel reparerar eller alternativt byter vi ut den. Om varan inte längre finns i vårt sortiment erbjuder vi en lämplig ersättningsvara. 
 
Se även Konsumentköplagen och Distansavtalslagen för gällande lagstiftning, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr

Läs gärna mer under våra Användarvillkor.

 

Medlemskap MyPetFriends

Mypetfriend.se förbehåller sig rätten att ändra eller annullera kuponger när som helst. Kuponger är giltiga i 6 månade och kan endast lösas in en gång. Om du löser in din kupong online för ett köp som är mindre än kupongens fulla värde, kan saldot på kupongen inte lösas in vid ett annat köp.

Insamlade rabattkupong kan inte kombineras med andra rabatter utan den den ekonomiskt mest värdefulla rabatten för kunden beräknas automatiskt.

Om du returnerar någon av varorna som köpts med en kupong, kan kupongrabatten eller värdet dras av från returkrediten.