Smak & Hållbarhetsgaranti på allt som går att äta - Fri Frakt över 599kr

Smak- och Hållbarhetsgaranti

Vi hoppas ju alltid att nytt foder ska falla i smaken och att den berömda magen ska rätta till sig efter någon vecka. Att fasa in ett nytt foder känns ibland lite svårt och stressigt för både djur och ägare. Många går efter vedertagen princip, en långsam övergång till det nya genom att försiktigt blanda i det nya fodret i det gamla och sedan successivt öka andelen av det nya fodret. Detta kräver lite tålamod och tar minst ett par veckor. Oftast går det bra men om det inte skulle fungera finns vi här och hjälper till!

Djur precis som människor kan bli allergiska av många olika anledningar och vi uppmanar alltid till kontakt med veterinär kring vad som orsakar måendet hos ditt djur vid kräkningar och allergiska reaktioner. Kontakta oss när en veterinär har gett ett utlåtande så löser vi det praktiska kring det foder du inte kan använda!

Något som alltid var en oro för oss när vi köpte djurfoder på nätet var vilket slutdatum djurmaten skulle ha när den väl kom fram till dörren. Vi har därför valt att introducera vår Smak & Hållbarhetsgaranti som är mer än en normal smakgaranti. Vi tar ett större grepp genom att garantera dig som köpt foder, som kan hinna gå ut innan du har hunnit använda allt och datumet var kortare än du trodde, kompensationsfoder. Kontakta oss när du tar emot din leverans så hittar vi en bra plan tillsammans!

  • Vägrar ditt djur att äta det nya fodret efter en långsam infasning?
  • Har ditt husdjur utvecklat allergi
  • Funderar du över om fodrets hållbarhet?

Kontakta oss genom att klicka här eller skicka ett mail till info@mypetfriend.se 

Mypetfriend.se vill medverka till att minska matsvinnet även bland djurfoder och är emot att slänga foder, tugg och godis om det inte absolut är nödvändigt. Därför säljer vi även foder med kortare hållbarhet löpande. 

Kortare hållbarhet