Smak & Hållbarhetsgaranti på allt som går att äta - Fri Frakt över 599kr

Om MyPetFriend

 

Webbutiken, MyPetFriend.se, startades 2022. Vi är ett privatägt aktiebolag för Dig som vill handla högkvalitativt foder och tillbehör till ditt husdjur. 

Vi som driver MyPetFriend är själva passionerade djurägare. Därav är våra produkter noggrant utvalda och kommer därför alltid uppfylla våra värdeord; Trygghet, Glädje, Prisvärde och Kvalitet. Vårt mål på MyPetFriend är att Du som konsument ska förnimma vår passion för djur och djurhälsa. 


SORTIMENT 

Hos oss finns det produkter för alla Hund- och Kattvänner men även produkter för många andra husdjur. Vårt sortiment är självklart noggrant utvalt med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter. 


EN GENUIN E-HANDEL

Vårt centrallager ligger i Helsingborg, vår logistikpartner Nowaste Logistics, är ett marknadsledande företag inom e-handelslogistik vilket garanterar snabba och kostnadseffektiva leveranser. 

Vi erbjuder dig även en smidig och säker betalning via Klarna. Där din beställningen sedan kommer levereras den av PostNord eller Schenker, beroende på vilket fraktval du gjort.